REDAKTIONEN

Just nu tar vi emot ansökningar för att vara med i höstens labbgrupp. Om du är mellan 18-25 år gammal kan du få betalt av oss för att gå en digital kurs i att lära sig.

I höst kommer 12 deltagare att bjudas in till labbgruppen. Under oktober månad har labbgruppen möten två gånger i veckan. Målet är att det ska vara roligt och att du får lära dig nya saker om dig själv – du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från liknande projekt eller arbeten. Labbgruppen kommer tillsammans diskutera olika strategier för att lära sig helt själv och målet är att deltagarna under oktober månad lär sig en ny sak tillsammans med labbgruppen som stöd.

Samtliga möten kommer att ske digitalt, vilket kräver att du har tillgång till mikrofon, kamera och en stabil internetuppkoppling. Mötena kommer att ske kvällstid.

I slutet av kursen går det att medverka i en podcast för att prata om vad du har lärt dig om att lära dig. Som deltagare har du också möjlighet att använda oss som bollplank under hösten och nyttja våra resurser och nätverk som kan hjälpa dig att ta dig vidare med det som du vill göra.

Som deltagare av kursen kommer du få betalt för att du är med och deltar. Om du är intresserad av att vara med med går det att höra av sig till linn@autodidakter.se med namn, ålder och lite kort information om dig själv och vad du tycker om att göra.

Vadå att lära sig?

Under kursen pratar vi om hur man lär sig, så du lär dig helt enkelt hur du gör för att lära dig nya saker! Praktiskt att kunna, minst sagt.

Linn är producent för Studio Hybris och håller i redaktionen.

Kontakta linn@autodidakter.se 
om du vill vara med!