STUDIO HYBRIS

TALKSHOW

En talkshow som fokuserar på hur du blivit så bra på det du gör.

STUDIO HYBRIS

Skåne och den skånska myllan är ju legendarisk för att häva ur sig bra saker – och bra människor. Det vet alla. Därför gör vi en talkshow just här där vi vill ta reda på hur du blev så bra. Ja, just du. Studio Hybris börjar sändas under våren 2019.  

Inspelningen sker i Malmö, och själva talkshowen kommer sändas via youtube. Redaktionen består av både oss som jobbar i projektet och av unga som tillhör vår målgrupp, alltså 18-25 åringar som kan bra saker – eller kan saker bra. 

Om det är så att du håller på med ett fantastiskt projekt eller kanske bara generellt är fantastisk och har lärt dig något utanför den traditionella skolan, så får du gärna höra av dig till oss så att vi kan ha med dig. Vi är intresserade av i princip allt. Gick du från att vara guild leader till att jobba på ett spelföretag? Prata med oss. Har du lärt dig att producera musik på fritiden? Prata med oss. Har du blivit en grym fotograf och gör konstprojekt med folk på andra sidan planeten? Prata med oss. Har du lärt dig att laga gamla vespor genom att hänga på forum? Prata med oss! Något annat? Prata med oss!

Vi söker också folk till vår redaktion – så om du vill vara med och skapa talkshow och är mellan 18 och 24, klicka här eller på redaktion i menyn. 

Studio Hybris har premiär våren 2019. Följ oss på instagram eller facebook, länkarna finns i menyn!

Fakta Studio Hybris

  • Studio Hybris är en talkshow för unga som har eller vill ha skills och som dela med sig till och inspireras av varandra.
  • Premiär under hösten på en youtube-adress nära dig.
  • Finns på Facebook och Instagram som @autodidakterna.
  • Projektet De Digitala Autodidakternas Akademi drivs av Fridhems Folkhögskola i samarbete med tre andra folkhögskolor i Skåne, föreningen Dunkelbyrån och föreningen Skånes folkhögskolor i samverkan.
  • Projektet stöds av Allmänna Arvsfonden.

 

 

Kontakt Lovisa Appelqvist, kommunikatör
E-post lovisa@dunkelbyran.se